Verhuisbedrijf en verhuur ladderlift Brussel

Verhuislift huren met operator?

 • Mlift
 • Ladderlift huren Brussel
ladderlift huren Brussel goedkoop

Ladderlift huren Brussel en overal in België

Mlift.be est le spécialiste de la location de lift de déménagement sur mesure à Brussel et partout en Belgique.
Afin de faciliter les déménagements et organiser au mieux la manutention de meubles et objets lourds, la société propose de nombreuses machines et véhicules permettant d’acheminer les meubles et matériaux en hauteur en toute simplicité.
Proposant du matériel permettant d’élever des meubles jusqu’au 14ème étage pour un poids allant jusqu’à 300 Kg, Notre société se situe en tant que leader de la location de lift Bruxelles.
Praticité et sécurité sont les valeurs d’appui de la société, laquelle propose des prestations à la carte au meilleur prix pour les particuliers et les professionnels.

Notre société propose la location de lift, monte-charges et techniciens aux meilleurs prix à Brussel et partout en Belgique.
Grâce à la large gamme d'équipements et au savoir-faire de l'équipe, l'entreprise se positionne comme le spécialiste de la location de lift pas cher autour de Bruxelles.
Pour quelques heures ou une journée entière, les clients de l’entreprise bénéficient du meilleur monte-meubles et d’une prestation personnalisée correspondant réellement à leurs besoins.
Nos équipes sont flexibles, proposent des locations et s'adressent aussi bien aux particuliers qu'aux professionnels.
Pour un déménagement ou la livraison d’un meuble lourd ou encombrant directement à l’étage d’un immeuble, Mlift.be propose la location de monte-meubles ou la mobilisation d’un professionnel de l’élévation pour vous assister.

 • Totale respect voor deadlines
 • Oplossingen op maat
 • Aangepaste voertuigen en uitrusting
 • LiftService Brussel
 • Gratis vrijblijvende offerte
 • Ervaren team
 • Pro verhuisverzekering
 • Transportvrachtwagen / bestelwagen

Optimale Beveiliging

Een meubellift vereenvoudigt het vervoeren van meubels en bespaart u het gebruik van trappen en de vermoeidheid van het verplaatsen met zwaar meubilair. Zo'n operatie kan je uren kosten, terwijl dat met een meubellifter allemaal een paar minuten duurt.

Bespaar Tijd En Energie

De goederenlift vereist de tussenkomst van een enkele technicus die het apparaat in alle veiligheid kan hanteren. U hoeft dus niet langer een heel team te mobiliseren om deze taak uit te voeren. Dit bespaart u tijd en geld!

Online Offerte

De firma Mlift.be, specialist in de verhuur van liften, meubelliften en materiaalliften, biedt u een gepersonaliseerde service voor een volledige dag of enkele uren.
Wij werken op Brussel en overal in België.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe lang van tevoren moet ik een lift huren?

  Om de tussenkomst van de verhuizers beter voor te bereiden en toch te profiteren van de tijd en voldoende materiaal, verdient het de voorkeur om zo snel mogelijk te reserveren. We kunnen echter zoveel mogelijk reageren door te vertrouwen op het netwerk van collega's om "last minute" verzoeken te doen

 • Hoe de gebruiksduur van een lift / meubellift bepalen?

  Door contact met ons op te nemen en ons te vertellen wat we moeten doen (volume te verplaatsen, hoeveelheid te monteren materiaal, hoogte, enz.), kunnen we het te boeken pakket aanbevelen.

 • Kan de verhuislift overal worden geïnstalleerd?

  Geen
  Daarom worden alle aanvragen geanalyseerd om te bepalen of de apparatuur kan worden geïnstalleerd met inachtneming van technische en veiligheidseisen.
  Om dit te doen, kunnen we een foto van de locatie gebruiken of deze verplaatsen om de instellingen te controleren.
  (Onze apparatuurgroep is groot genoeg voor een groot aantal configuraties, maar soms kan het nog steeds niet worden geïmplementeerd.)

 • Moet ik een parkeerplaats reserveren om de verhuislift te plaatsen?

  Ja, de reservering van de locatie is de verantwoordelijkheid van de klant.
  Als u een parkeerplaats of een parkeerplaats op de openbare weg wilt reserveren, kunt u rechtstreeks een reservering maken bij de gemeente. U kunt de administratieve procedures ook beheren via een toegewijd partnerbedrijf.
  Afhankelijk van de situatie kunt u ook op uw eigen manier (voertuigen, gebouwbeheerders, etc.) een parkeerplaats behouden.

 • Wat is het totale toegestane gewicht op het bewegende liftplatform?

  Het gewicht op het platform mag nooit meer dan 300 kg bedragen! De klant is verantwoordelijk voor eventuele schade aan de ladder of aan het voertuig als gevolg van het niet opvolgen van de instructies van de operator of nalatigheid van de klant.

 • Kunt u de lift boeken voor een bouwplaats?

  Ja, we hebben meerdere goederenliften en we hebben een groot partnernetwerk

 • Tot welke hoogte en/of welke verdieping bedient u uw lift?

  We werken op alle hoogtes. Alleen de configuratie van het pand of het weer (wind) kan in sommige gevallen een probleem vormen.

 • Zijn uw tussenkomsten met de verhuislift verzekerd?

  Ja natuurlijk, al onze verhuisinterventies vallen onder de professionele verzekering van ons bedrijf

Mlift - Verhuislift huren Brussel

demenageur bruxelles pas cher liftservice camion demenagement ixelles meise wemmel lift rapide express

Verhuisofferte - Geen Verplichting