Verhuisbedrijf en verhuur ladderlift Brussel

Leeg Huis, Leeg Huis In Brussel, Lege Zolder, Rommelmarkten

 • Mlift
 • Leeg huis Brussel
societe de vide maison debarras vide cave grenier ixelles bruxelles belgique

Leeg Huis, Leeg Huis In Brussel, Lege Zolder, Rommelmarkten

Trust Mlift.be, een professioneel verrekenbedrijf erkend in Brussel
Wij bieden onze klanten allerlei diensten aan in Brussel en overal in België zoals:
- Opruiming (leeg huis) en appartement
- Kelderopruiming en zolder
- Inkoop van antiek, meubilair en antiek
- Gratis waardebepaling van objecten door een antiquair

Bent u geïnteresseerd in een gratis opslagruimte in Brussel of wilt u gewoon uw meubelen verkopen in bijvoorbeeld Brussel, zoek dan niet verder, wij staan ​​tot uw dienst!

Waarom Voor Ons Kiezen ? 3 Redenen!

1) Uw Leegstaande Woning Op Maat (Berging)


Of uw ontruiming nu wordt veroorzaakt door een overlijden, de verkoop van een huis of een appartement, wij zijn er om aan al uw behoeften te voldoen en we passen ons aan de situatie aan.

2) Leeg Huis, Opruiming, Reizen, Schattingen En Gratis Schatting


We werken voornamelijk voor onze huisstofzuigerdiensten in Brussel, maar we bestuderen ook andere voorstellen in de rest van België.
Onze reizen en offertes zijn gratis dus u riskeert niets, integendeel!
Wij zorgen namelijk voor het gratis ontruimen van uw huis, appartement, kelder of iets anders indien waardevolle voorwerpen waardevol zijn. Anders, geen zorgen, wij geven u een offerte zodat u altijd de controle over de situatie behoudt!

3) Snelle, Efficiënte En Professionele Service


Na een afspraak te hebben gemaakt door contact met ons op te nemen, komen we tijdig tussenbeide voor uw opslag (leeg huis, kelder, kantoor) in Brussel.
Daarnaast regelen we alles, reizen we per vrachtwagen, sorteren en verpakken we de goederen om managementzorgen te voorkomen.
Uiteraard wordt er gewerkt met respect voor de plek en de buurt. Als professional voor 10 jaar verzekeren we u dat u geen spijt zult krijgen van onze diensten voor vacuümhuis brussel!

 • 7/7 24H24 tot uw dienst
 • Contact opnemen met bureaus om uw eigendom te schatten
 • Gratis offerte voor leeg huis
 • Aansprakelijkheidsverzekering Pro
 • Schoonmaak
 • Erkende stortplaats, met certificaat

Schoonmaken Na Huisstofzuigen

Na dit wisproces wordt het vuil verwijderd. Als professionals zorgen wij ervoor dat lege ruimtes in uw huis, kelder of zolder opgeruimd worden.

Afkoop Van Uw Eigendom

Als we merken dat u waardevolle spullen heeft tijdens de garage sale of de garage sale van uw woning en u wilt deze verkopen, dan bieden wij u aan deze tegen de beste prijs terug te kopen.

Afval Verwerker

Na het legen van je huis zoals aangegeven, zal er zeker wat puin achterblijven. Wij zorgen voor de afvoer van dit afval om uw woning helemaal schoon te maken.

Veel Gestelde Vragen

 • Hoe Snel Kun Je Ingrijpen En Wat Zijn De Doorlooptijden Van Een Huisstofzuiger?

  Na uw eerste telefoontje kunnen we heel snel ingrijpen. Uiteraard zijn onze doorlooptijden afhankelijk van de oppervlakte van het te ledigen pand. Wij kunnen binnen 24 uur na ondertekening van de offerte ingrijpen. De duur van onze interventie is tussen de 2 en 7 opeenvolgende dagen.

 • Ik Wil Mijn Huis Leegmaken, Maar Ik Wil Toch Dingen Houden! Is Het Mogelijk ?

  Zeker wel ! Tijdens ons eerste bezoek maken we samen met u een inventaris van alle voorwerpen en goederen die u bewaart. Deze zullen worden gelabeld, om niet te worden verward met de rest. Dit eerste bezoek wordt ook gebruikt om de goederen te identificeren die mogelijk te koop worden aangeboden.

 • Hoe Bepaal Je De Prijs Van Een Garage Sale?

  De hoogte van de schatting is gekoppeld aan het te evacueren volume (aantal m3) en de toegangsvoorwaarden tot woningen. Eerst maken we een inschatting, rekening houdend met de oppervlakte van uw woning, het al dan niet aanwezig zijn van bijgebouwen (kelder, garage, zolder, enz.) en de mate van congestie. Vervolgens maken we een afspraak om de schatting te verfijnen en precies het te evacueren volume in te schatten.

 • Kom Je Op Zaterdag Langs Of Maak Je Je Huis Leeg?

  Ja. We kunnen op zaterdag werken, zodat we kunnen schoonmaken of het huis kunnen bezoeken. Dit vereist echter downstream-voorbereiding, dus we hebben in het weekend een extra interventiebericht nodig. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en ons uw wensen op dit gebied te vertellen, dan zoeken wij samen met u naar de beste oplossing.

Mlift - Leegstaand Huis, Garage Sale, Professionele Lokale Opslag In Brussel

Brussel Huis Leeg Offerte - Geen Verplichting